sobota, 13 aprila, 2024

Iz te kategorije

Filip Mikelj zmagovalec v Italiji

Ta vikend so člani Pondokwan kluba z Izlak tekmovali na Svetovnem pokalu v Italiji v Jesolu di Lido. Na tekmovanje je bilo prijavljenih 1500 tekmovalcev iz 286 ekip in 43 držav sveta. Slovenijo je zastopalo 83 tekmovalcev, od tega 11 članov izlaškega kluba.

Filip Mikelj je v kategoriji starejših kadetov +69 kg z dvignjeno glavo prišel vse do finala in zmagal v svoji kategoriji. Eva Hribar je v kategoriji starejših kadetinj -46 kg suvereno zmagala dve borbi z razliko 10 točk, v polfinalu pa priznala premoč Bolgarki in dosegla tretje mesto.

Tomi Sešlar v svoji kategoriji članov -69kg in Tim Jerše v kategoriji mlajših kadetov – 37 kg sta nastopila odlično, ampak jima je malo zmanjkalo za stopničke.

Drugim se žal ni izšlo za vidnejše rezultate. V Italiji so nastopili še Klemen Pograjc, Anaya Gaja Vozelj, Boris Krajnc, Maša Udovič, Niko Sešlar in Lili Sešlar.

Turnir je bil res na kvalitetnem nivoju z odličnimi borci in Izlačani so dobili dobre izkušnje. Borci so tekmovali ob strokovnem spremstvu naših trenerjev Miloša Rozmana in Tilna Zajca, ki je v Italiji praznoval 30 let.

Savus

Foto: arhiv Savus


 

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek

Isti avtor