četrtek, 25 aprila, 2024

Iz te kategorije

Darila za vse na Spleticna.si

Na policah spletne trgovine Spleticna.si že diši! Po najboljših parfumih, vrhunskih kozmetičnih izdelkih in ličilih, ki so eno najbolj zaželenih daril ob koncu leta. Ker Božiček in dedek Mraz kupujeta na Spleticna.si, tam izberi darila tudi ti!

Spleticna.si ponuja dišave vseh vrst, izdelke za nego obraza, telesa in las, seveda pa tudi ličila, svečke in dišeče okraske za avto. In to po najboljših cenah!  Zato boste zlahka našli popolna darila za vse člane svoje družine, prijatelje in sodelavce.

Si želite darila nakupovati v udobju svojega doma, pozno zvečer, morda celo v nedeljo? Vam že misel na drenjanje v gneči in stresno brskanje po policah spravlja v obup? Potem je nakup v trgovini Spleticna.si za vas prava odločitev.

Sedite v naslanjač, na telefonu ali računalniku odtipkajte Spleticna.si, in naj se nakupovanje začne!

Da bo vaša nakupovalna izkušnja karseda prijetna, pa smo v naši spletni trgovini Spleticna.si zbrali kopico predlogov za obdarovanje.

Najdete jih na naslednjih straneh:

 

 

Dišave zanjo in zanj https://www.spleticna.si/za-zenske_k1/parfumi_k1540/

Darilni seti https://www.spleticna.si/seti/

Adventni koledarji https://www.spleticna.si/adventni-koledarji_k2069/

Odišavite svoj dom https://www.spleticna.si/yankee-candle_v3110/

Darilni boni

Ste v zadregi, kaj podariti dragi prijateljici? Ni problema! Iz zagate vas lahko reši nakup naših e-darilnih bonov. Spleticna.si je vedno odprta in zgolj klik stran od uresničitve vaših želja. KODA za nakup v naši spletni trgovini bo namreč po opravljenem plačilu takoj prispela na vaš elektronski naslov.

Na Spleticna.si lahko izbirate med štirimi različnimi darilnimi boni v vrednostih 10 EUR, 20 EUR, 50 EUR in 100 EUR. Darilni bon lahko plačate le prek spleta s kreditno kartico, PayPal-om ali po predračunu. Tako vaši najdražji nikoli ne bodo ostali brez darila, nakupovalna izkušnja pa bo prijetna tudi za vas!

Ekipa spletne parfumerije Spleticna.si vam želi čudovite praznike in veliko sreče in zdravja v letu 2023!

PR objava


 

Isti avtor