Mentalne stiske so vse bolj pogoste in, če se z njimi soočate niste sami. Tudi naš um kdaj zboli in pomembno je, da se kot družba znebimo stigme okoli mentalnih stisk. Če mislite, da rabite pomoč, so vam v Zasavju na razpolago. Organizirana je psihoterapija v režiji MC ZoS in DPM ter Sočutna točka, ki jo izvaja slovensko društvo HOSPIC.

V MC ZoS v sodelovanju z DPM še vedno nudijo brezplačno psihosocialno pomoč za vse med 7 in 30 letom starosti. Individualna svetovanja bodo potekala po dogovoru, izvajala jih bo spec. psihoterapije Helena Ditar. Za rezervacijo termina je dosegljiva po elektronski pošti helena.ditar@gmail.com.

Slovensko društvo HOSPIC vabi vse, ki potrebujejo podporo pri soočanju z umiranjem in minljivostjo ter v procesu žalovanja.

Sočutna točka bo delovala vsak prvi delovni ponedeljek v mesecu v VDC Zasavje v Zagorju (spodnji vhod, prvo nadstropje v novem prizidku) med 17. in 18. uro. Za dodatne informacije jih kontaktirajte na telefonski številki 051 418 448 in 051 415 446 ter po elektronski pošti celje@hospic.si.

Savus

Foto: MC ZoS