sobota, 15 junija, 2024

Iz te kategorije

Bralci spet do knjig

Tudi v Knjižnici Toneta Seliškarja Trbovlje bodo jutri, v ponedeljek, 9. novembra, pričeli s ponovno izposojo knjig.

»V skladu s priporočili Štaba civilne zaščite Občine Trbovlje in v soglasju z ustanoviteljico, Občino Trbovlje, trboveljska knjižnica od 9. novembra omogoča brezkontaktno izposojo vnaprej naročenega gradiva,« so sporočili iz Knjižnice Toneta Seliškarja. Knjižnica bo odprta ob ponedeljkih in torkih od 12. do 19. ure, ob sredah, četrtkih in petkih pa od 8. do 14. ure.

Uporabniki knjižnice izposojenega gradiva zaenkrat ne bodo mogli vračati. Rok vračila bodo podaljševali v knjižnici, zamudnine pa od 26. oktobra do ponovnega odprtja knjižnice za obiskovalce ne bo. Vstop v knjižnico zaenkrat ne bo mogoč. Gradivo bodo bralci lahko prevzeli pred glavnih vhodom v knjižnici na Ulici 1. junija 19. »Nosite masko, razkužite si roke in ohranjajte razdaljo,« še sporočajo iz knjižnico.

Gradivo lahko trboveljski bralci naročijo na elektronski naslov knjižnice (knjiznicatrb@trb.sik.si, po telefonu (03 56 25 712) med delovnim časom, preko aplikacije Moja knjižnica oz. preko sistema Cobiss.

Iz trboveljske knjižnice še tole sporočilo: »Želimo vam obilo zdravja in držimo pesti, da se čim prej spet srečamo med knjižnimi policami! Kolektiv Knjižnice Trbovlje.«

Savus

Foto: arhiv Savus

Isti avtor