Občina Zagorje ob Savi po treh letih premora znova vabi zainteresirane k sodelovanju pri izvedbi Božičnega mesta, ki bo v petek, 16. decembra, in v soboto, 17. decembra, med 17. in 20. uro na mestnem trgu oz. na ploščadi pred Weinbergerjevo hišo v Zagorju ob Savi.

Občina Zagorje ob Savi kot organizator prireditve želi tudi tokrat v prireditev vključiti zagorska društva, zavode in podjetnike, ki se v občini Zagorje ob Savi ukvarjajo z izdelavo unikatnih, domačih in drugih obrti in jim ponuditi možnost, da izdelke, primerne za božično – novoletno obdarovanje, prodajo na enotnih prodajnih stojnicah, za katere bo tudi tokrat poskrbel organizator prireditve.

K sodelovanju oz. prodaji na stojnicah pa vabijo tudi tiste, ki bodo poskrbeli za primerno kulinarično ponudbo, namenjeno obiskovalcem prireditve. Prednost pri brezplačnem najemu stojnic bodo imela zagorska društva, zavodi in podjetniki.

V sklopu prireditve Božično mesto bo potekal tudi kulturni in zabavni program, za katerega bodo poskrbela domača kulturna društva in skupine.

Savus

Foto: arhiv Savus


 

Prejšnji članekDruštvo diabetikov Trbovlje
Naslednji članekDanes dogaja