Pretekli teden so se policisti v Zasavju ukvarjali predvsem s prometnimi nesrečami, obravnavali so jih kar 11. Poleg tega so se ukvarjali še s pijanim voznikom, grožnjami, poškodovanimi vrati in kosom betona na strehi avtomobila.


PP Hrastnik

V sredo so policisti ustavili voznika osebnega avtomobila, preizkus alkoholiziranosti je pokazal rezultat 0,61 mg alkohola na liter izdihanega zraka. Sledi prekrškovni postopek.

V  četrtek v popoldanskih urah so obravnavali trčenje v divjad.

Policiste so obvestili o poškodovanju osebnega avtomobila, neznanec je na streho odvrgel kos betona.


PP Trbovlje

V ponedeljek se je v križišču v Trbovljah pripetila prometna nesreča. Voznik traktorja je izsiljeval prednost. Pri tem je nastala le materialna škoda. Povzročitelju so izrekli globo.

V torek v jutranjem času se je na glavni cesti med Trbovljami in Zagorjem ob Savi pripetila prometna nesreča zaradi neprilagojene hitrosti voznika osebnega avtomobila, ki je izgubil oblast nad vozilom in trčil v obcestno bankino. Ena oseba je bila lahko telesno poškodovala. Povzročitelju so izrekli globo.

V četrtek v dopoldanskem času se je v Trbovljah pripetila prometna nesreča zaradi nepravilnega premika z vozilom, voznik je trčil v parkirano vozilo in ograjo. Povzročitelju so izrekli globo.


PP Zagorje ob Savi

V ponedeljek so zagorski policisti obravnavali trčenje v divjad na Vidrgi.

Obravnavali so kaznivo dejanje poškodovanja vrat v Zagorju.

Obravnavali so prometno nesrečo z materialno škodo in pobegom na parkirišču v Zagorju ob Savi.

V torek so obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo v Šklendrovcu. Policisti so udeležencu v prometni nesreči izdali obvestilo o odstopu od ogleda.

V sredo so obravnavali prometno nesrečo z udeležbo voznika in pešca, ki se je lažje poškodoval v Zagorju ob Savi. Zoper voznika sledi prekškovi postopek.

Obravnavali so prometno nesrečo z materialno škodo in pobegom na parkirišču v Zagorju ob Savi.

V četrtek so obravnavali kaznivo dejanje groženj.

Obravnavali so prometno nesrečo z materialno škodo v Kisovcu.  Policisti so udeležencu izdali obvestilo o odstopu od ogleda.

Obravnavali so prometno nesrečo z materialno škodo na Izlakah zaradi vožnje preblizu levega roba vozišča. Kršitelju so izdali plačilni nalog.


Savus

Foto: arhiv Savus


 

Prejšnji članekNa današnji dan: Fedor Gradišnik
Naslednji članekPONI se je zagnal