MOS Celje

»Tega ne boste izvedeli nikjer drugje – skrivnost cenejše in varčnejše prihodnosti,« pravijo organizatorji MOS v Celju.

Na letošnjem največjem in najpomembnejšem sejemskem dogodku v Sloveniji, na 54. sejmu MOS, ki bo potekal od 14. do 18. septembra, bo vse v znamenju samooskrbe in dviganja zavesti o tem, kaj lahko sami naredimo za odgovorno prihodnost.

In ta prihodnost bo – cenejša! Ter okolju prijaznejša. Tako bomo spoznali podjetja, ki bodo poskrbela za cenejšo električno energijo, za cenejšo pridelavo hrane, na enem mestu boste zbrali vse ponudnike sončnih elektrarn, ponudnike za gradnjo hiše, izvedeli boste vse o visokih gredah, o kulinarični ponudbi, o profesionalnem orodju, o medicinskih in gospodinjskih pripomočkih, zapeljali se boste lahko z električnimi kolesi.

Z eno vstopnico boste obiskali kar 5 sejmov: MOS dom, MOS turizem, MOS Tehnika energetika, MOS B-diggit, MOS Plus. Predstavilo se bo okoli 1000 podjetij, ponudnikov izdelkov in storitev iz 20-ih držav. Naredite si doživet izlet v Celje, nakupujte po sejemskih cenah, hkrati pa boste bogatejši za številne informacije in pametne nasvete. Cenejše vstopnice kupite na shop.ce-sejem.si.

Kot pravijo na Celjskem sejmu – »Skočite na MOS, da boste vsem težavam kos«!

Prisrčno vabljeni na 54. MOS med 14. in 18. septembrom na Celjski sejem – doživetje zabave, cenejših in pametnih nakupov ter številnih novih idej, kako si olajšati delo in kje privarčevati.

Ekipa Celjskega sejma vam zagotavlja, da boste nad 54. MOS-om izjemno navdušeni!

PR objava