sreda, 24 aprila, 2024

Iz te kategorije

Ženske v glavni vlogi

Marec je že tradicionalno mesec, ko posebno pozornost namenjamo ženskam. Seveda si naše najdražje vsak dan zaslužijo priznanje za delo, skrb in ljubezen, ko se nesebično razdajajo kot najboljše mame, žene, partnerke, hčerke, sestre, kolegice in prijateljice. Zato jih razveselimo s skrbno izbrano pozornostjo najprej 8. marca, na praznik vseh žensk, in potem še 25. marca, na materinski dan. 

V spletni trgovini Spleticna.si smo za lažji nakup za vaše izbranke pripravili posebno kategorijo, kjer vas en klik odpelje v čudoviti svet dišečih daril. Do njih vas loči le klik na povezavo tukaj

In s čim lahko razveselite najljubše ženske za njihov praznik?

Parfumi vseh vrst zagotovo sodijo med tista darila, ki so ženskam najljubša. Le katera ni vesela stekleničke, v kateri se skrivajo omamno dišeče kapljice? Posebej za to priložnost smo izbrali najbolj zaželene ženske parfume, med katerimi boste našli tako preverjene klasike kot najnovejše uspešnice.

Kozmetika sodi med tiste nepogrešljive ženske potrebščine, ki jih ni nikoli dovolj. Poznate trenutno najbolj »vročo« paleto senčil za oči, pa maskaro za izjemen volumen trepalnic? Veste, katerega šampona se ne bi branila nobena dolgolaska, in da je prav določen parni likalnik za lase zdaj številka ena? Nič hudega, če ne poznate odgovorov. Hitro skočite na Spleticna.si, saj imamo odgovore na prav vsa vaša vprašanja!

Darilni seti so kot čokoladna bonboniera, ob odprtju katere se ti zaiskrijo oči. Nikoli namreč ne veš, kaj te čaka. V naši ponudbi darilnih setov boste zagotovo našli pravega za vašo obdarovanko. V njih so tako dišave kot izdelki za nego las, obraza in telesa. Prav vsak od setov je čudovito darilo za urice razvajanja, po katerih hrepeni prav vsaka ženska.

Darilni boni veljajo za izhod v sili, kadar ste pozabili kupiti darilo, ali vam je za tekanje po trgovinah preprosto zmanjkalo časa. V resnici pa so še veliko več! Kadar namreč ne veste natanko, kaj bi vašo ljubljeno žensko resnično razveselilo, lahko z nakupom darilnega bona poskrbite, da si bo sama lahko izbrala pravo darilo. Mi vam ponujamo možnost nakupa e-darilnega bona (na voljo v vrednostih 10 EUR, 20 EUR, 50 EUR in 100 EUR), ki ga boste takoj po plačilu prejeli na vaš elektronski naslov. In ga seveda nemudoma posredovali vaši ljubljeni ženski!

PR objava


 

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek

Isti avtor