V Zasavju so policisti pretekli vikend obravnavali štiri manjše prometne nesreče in eno kršitev javnega reda in miru. Ukvarjali so se še z vlomom v podjetje, drogo in poškodovanim avtom.


PP Hrastnik

V soboto so policisti posredovali pri kršitvi javnega reda in miru, osebi so priskrbeli zdravniško oskrbo zaradi psihičnega stanja osebe.

V nedeljo so na območju Zagorja obravnavali prometno nesrečo, v kateri je nastala le materialna škoda. Med postopkom so ugotovili, da vozilo ni registrirano in zavarovano, voznik pa je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja in pod vplivom prepovedanih substanc. Vozniku so vozilo zasegli, čaka ga še ustrezen ukrep.


PP Trbovlje

V petek so policisti obravnavali vlom v podjetje v Trbovljah. Neznani storilec je skozi vrata vlomil v notranjost, katero je pregledal in ukradel 15 evrov gotovine.

V dopoldanskem času se je v Trbovljah pripetila prometna nesreča, voznica je zaradi nepravilnega premika trčila v parkirano vozilo. Pri tem je nastala le materialna škoda. Povzročiteljico čaka prekrškovni postopek.

V popoldanskem času so občanu zasegli neznano snov, za katero se sumijo, da je prepovedana droga. Po opravljeni analizi bodo izvedli prekrškovni postopek.

V nedeljo v nočnem času je neznanec v na parkirišču v Trbovljah poškodoval pokrov motorja na avtu in s tem lastnika oškodoval za približno 500 evrov.


PP Zagorje ob Savi

V petek so policisti obravnavali prometno nesrečo s pobegom na parkirišču v Zagorju.

V soboto so obravnavali trčenje v divjad v Šentgotardu.


Savus

Foto: arhiv Savus


 

Prejšnji članekVeč sto migrantov v Trbovljah?
Naslednji članekSpoštujte mladost