Na Gimnaziji in ekonomski srednji šoli Trbovlje bodo tudi letos v zadnjem tednu poletnih počitnic organizirali poletno šolo kemije za osnovnošolce, od septembra dalje pa kemijski krožek za učence bližnjih osnovnih šol. Poletna šola in krožek sta namenjena vsem devetošolcem letnika 2019/2020, ki jih zanima kemija, ki radi eksperimentirajo in raziskujejo ter želijo poglobiti in razširiti svoje znanje.

Poletno šolo in krožek bo vodil Aleksander Medveš, profesor kemije na gimnaziji, ki že vrsto let dijake navdušuje s svojim kemijskim krožkom. Poletna šola kemije bo potekala od 26. do 28. avgusta 2019 v dopoldanskem času v treh srečanjih od 8.45 ure do 11.25 ure v prostorih GESŠ Trbovlje, krožkarji pa se bodo med šolskim letom sestajali enkrat tedensko, ob sredah, po dve šolski uri s pričetkom ob 15.30 uri. Obe aktivnosti sta brezplačni. Za pokušino v fotogaleriji spodaj objavljamo utrinke s prejšnjih poletnih šol kemije.

Prijave zbirajo na e-naslov aleksander.medves@gess.si, preko zasebnega sporočila na Facebooku ali s sporočilom SMS na 040 647 949.

Savus

Foto: AM