nedelja, 19 maja, 2024

Iz te kategorije

Uspešni hrastniški strelci

Na prvenstvu so člani hrastniškega društva Boštjan Žlak v članski konkurenci, mladinki Valerija Tišler in Špela Polak ter kadetinja Zala Logar dosegli normo za nastop na državnem prvenstvu. Domačinke so osvojile tri medalje in sicer dve srebrni in eno bronasto.Žlak je osvojil sedmo, članica Mojca Vučilovski pa šesto mesto.

Mlajši člani društva so se pod vodstvom trenerja Vladimirja Mraka udeležili regijskega tekmovanja v Doliču, kjer so vsi dosegli predpisane norme za nastop na državnem prvenstvu, domov pa so odnesli dve medalji – eno srebrno in eno bronasto. Ciciban Luka Velikonja je zasedel nehvaležno četrto mesto in le za en krog zgrešil srebrno medaljo. Srebrno medaljo je osvojilpionir Žan Čeperlin, ki letos prvič strelja v kategoriji brez naslona. Mlajši pionirki Urška Tišler in Lučka Holešek sta osvojili tretje in četrto mesto.

V Trbovljah je potekalo člansko-veteransko regijsko prvenstvo s serijsko zračno puško, kjer je članica Jasmina Pavlič stopila na najvišjo stopničko, član Tomaž Pavlič je osvojil osmo, Žarko Milič pa je v kategoriji veteranov od 50 do 60 let osvojil dvanajsto mesto.

Tekmovalce hrastniškega društva čaka še zaključek državne mladinske lige, prve in druge državne lige ter državno prvenstvo in finale slovenske dopisne lige.

JP

Isti avtor