nedelja, 16 junija, 2024

Iz te kategorije

Trboveljski dedek Mraz

Dedek Mraz se je v teh dneh potikal tudi po Trbovljah. V torek, 29. decembra, je obiskal stanovalce v Domu upokojencev Franc Salamon in Splošno bolnišnico Trbovlje. Dan prej pa so pripravili virtualni obisk dedka Mraza za otroke.

Občina Trbovlje je v torek, 29. decembra, v sodelovanju z javnimi zavodi poskrbela še za glasbeno-praznično presenečenje in v praznične dni vnesla nekaj prijaznosti in čarobnih trenutkov. Dedek Mraz je obiskal stanovalce Doma upokojencev Franc Salamon Trbovlje, jim pripeljal glasbeno presenečenje, za katerega je poskrbela Delavska godba Trbovlje, razdelil koledarje, ki jih je stanovalcem podarila Občina Trbovlje, pisma oziroma risbice otrok ter video z lepimi željami otrok, pri izdelavi katerih (tako risbic kot videa) so sodelovala številna društva in zavodi. Poleg predaje daril je  Dedek Mraz vsem skupaj zaželel vse dobro, veliko zdravja, predvsem pa je izrazil željo, da bi se naslednje leto srečali in družili, tako kot smo navajeni.

Poleg obiska v Domu upokojencev pa je Občina Trbovlje skupaj z dedkom Mrazom, trboveljsko godbo in zavodi pripravila presenečenje tudi za bolnike na Pediatričnem oddelku Splošne bolnišnice Trbovlje in trboveljske porodnišnice, ki jim je dedek Mraz tudi zaželel lepe praznike in srečno novo leto.

V ponedeljek, 28. decembra, so v Trbovljah organizirali prihod Dedka Mraza, ki je tokrat potekal prek spleta. Otroci in vsi ljubitelji prazničnega vzdušja so si lahko preko aplikacije ZOOM ogledali virtualni prihod dobrega moža, mu zastavili kakšno vprašanje, predvsem pa uživali v čarobnosti prazničnih dni, ki se jim tudi v Trbovljah niso želeli odpovedati. Dedek Mraz jim je prebral pisma, ki jih je bilo v njegovem nabiralniku v mestnem parku res veliko, in jim zaželel lepe praznike.

Savus

Foto: arhiv Občine Trbovlje

Isti avtor