četrtek, 25 aprila, 2024

Iz te kategorije

The Joke is Out – Carpe diem parodija

Rok Kreže kot Bojan Cvjetićanin, Vid Šteh kot Jan Peteh, Mirza Ribič kot Nace Jordan, David Lindič kot Kris Gustin in Bogdan Šteh kot Jure Maček. Pet članov Mladinskega gledališča Trbovlje je predstavilo totalno nov komad in edini hit skupine The Joke is Out.

Celotno zasnovo projekta, organizacijo, režijo, snemanje in montažo je prevzel  član Mladinskega gledališča Trbovlje Lovro Planinc, ki je v skupino The Joke iz Out zbral najbolj vidne zvezde trboveljskega mladinskega gledališča Roka Krežeta, Vida Šteha, Mirza Ribiča, Davida Lindiča in Bogdana Šteha.

Na fb profilu MG Trbovlje so zapisali: »In poglejte, kaj je ustvaril … Videospot je narejen kot bi ga naredil profesionalec z 20 leti izkušenj. Čisto hollywoodski je! Kakšni kadri, kakšna zgodba – bonboni, ki letijo povsod, krste in seveda BINGO! Ter režija, režirati stare mačke kot so The Joke is Out ni mačji kašelj! In če vam povemo še eno anekdoto, angažiral je celotno družino, da mu je pomagala pri velikem številu statistov – kavice, čajčki, sok, piškoti in še kaj.

Izredno smo ponosni nate, Lovro!

Tokrat dobiš čebelico matico. Ta se izdaja samo ob posebnih priložnostih in kadar je kulturni praznik. (Čeprav je to pri nas vsak dan!)

Posebna zahvala gre tudi statistom, ki so bili pripravljeni sodelovati in čestitke tudi zvezdnikom skupine The Joke is Out, ki so se spet izkazali!«

Savus

Foto: fb MG Svoboda Trbovlje


 

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek

Isti avtor