četrtek, 13 junija, 2024

Iz te kategorije

Tek za Vidkovo srajčico

Ekipa Active CROSS s Tanjo Grm je v nedeljo, 5. maja, v Gabrovki na Tlaki organizirala četrti dobrodelni tek za Vidkovo srajčico. Tokratna sredstva so bila namenjena našim uporabnikom VDC Zasavja, enoti Litija. Sredstva bomo porabili za večjo vključenost uporabnikov  v družbo.

V nedeljo, 5. maja, se je nekaj uporabnikov in mentorjev zbralo na Tlaki v Gabrovki v prijetni vasici, kjer je veliko srčnih in aktivnih ljudi. Bili smo pozitivno presenečeni kako dobro so organizirali prireditev Dobrodelni tek za Vidkovo srajčico. Tudi VDC-jevci smo sodelovali s svojo stojnico in plesno pevskim nastopom.

Zabavali smo se v njihovi družbi in se počutili sprejeti. Na sami prireditvi smo lahko spremljali nastope še drugih lokalnih udeležencev in se zavrteli ob živi glasbi. Ogledali smo si še preostale stojnice, jedli odlično obaro in domače pecivo.

Tokratna sredstva, ki so jih zbrali na prireditvi, bodo namenjena našim uporabnikom litijske enote VDC Zasavja. Sredstva bomo porabili za večjo vključenost uporabnikov  v družbo.

Urška Ostrožnik, mentorica VDC Zasavje

Foto: VDC Zasavje


 

Isti avtor