sobota, 13 aprila, 2024

Iz te kategorije

Tej Logar in Ula Vodlan državna prvaka

V soboto, 17. februarja, so v Planici na skakalnici HS 80m pripravili tekmo za državno prvenstvo kadetov in kadetinj do 14 in 15 let. Kisovški orli so kljub težkim vremenskim pogojem uspeli priskakati dva naslova državnih prvakov in naslov državnega podprvaka ekipno.

Med kadeti do 15 let je osvojil naslov državnega prvaka Tej Logar, ostali skakalci kisovškega kluba pa so se tudi dobro odrezali: 11. Tilen Bizjak, 12. Jaka Lednik, 19. Klemen Bizjak, 22. Anže Bantan in 23. Benjamin Ostrožnik.

 

Med kadetinjami do 14 let je postala državna prvakinja Ula Vodlan, Bina Mlekuž se je uvrstila na peto mesto.

Med kadeti do 14 let so kisovški skakalci dosegli naslednje rezultate: 13. Filip Ostrožnik, 26. Mihael Ostrožnik in 28. Jaka Razpotnik.

Ekipa Zagorja 1 je v postavi: Jaka Lednik, Ula Vodlan, Tilen Bizjak in Tej Logar je osvojila 2. mesto. Ekipa Zagorje 2 pa je bila v postavi Mihael Ostrožnik, Benjamin Ostrožnik, Anže Bantan in Klemen Bizjak peta.

Čestitke vsem tekmovalcem za osvojene rezultate, trenerju Zvonetu Pograjcu za odlično vodenje ter staršem tekmovalcev in drugih članov kluba ter članom Mengeških orlov za vso pomoč, saj so tekmo organizirali skupaj člani SK Zagorje in SSK Mengeš.

Tadej Logar

Foto: SK Kisovec


 

Isti avtor