Zasavski policisti so se pretekli teden ukvarjali s petimi manjšimi prometnimi nesrečami, kar dvakrat so morali zaradi nasilja v družini izreči storilcu prepoved približevanja. Tatovi so bili aktivni v Kisovcu, kjer so dvakrat vlomili v klet, ukradli so tudi dele osebnega vozila. Policisti so obravnavali še tatvino v trgovini, odvzem motornega vozila, kršitev zakona o zaščiti živali, pijanega voznika, poškodovanje tuje stvari, lastniku pa so vrnili tudi mobilni telefon.


PP Hrastnik

V ponedeljek so policisti obravnavali spletno goljufijo, neznani osumljenec je pri spletni prodaji zavedel oškodovanca in ga oškodoval za nekaj sto evrov.

V torek so v Hrastniku obravnavali kršitev zakona o zaščiti živali, kršitelju so izrekli opozorilo.

V sredo so ustavili voznika osebnega vozila, ki je odklonil strokovni pregled. Odvzeli so mu vozniško dovoljenje, prepovedali nadaljnjo vožnjo, čaka ga še obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Obravnavali so prometno nesrečo z materialno škodo, ob izpolnjenih pogojih so odstopili od ogleda.

Obravnavali so kaznivo dejanje nasilja v družini, storilcu so izrekli ukrep prepovedi približevanja.

V četrtek so obravnavali kaznivo dejanje nasilja v družini, storilcu so izrekli ukrep prepovedi približevanja.

Ustavili so voznika ki je vozil pod vplivom alkohola, (0,30 mg/l alkohola v litru izdihanega zraka), zoper njega vodijo postopek o prekršku.


PP Trbovlje

V ponedeljek so v dnevnem času obravnavali prijavo kaznivega dejanja tatvine v eni izmed trgovin.

Ustavili so voznika osebnega vozila, ki je v postopku odklonil strokovni pregled. Odvzeli so mu vozniško dovoljenje, prepovedali nadaljnjo vožnjo, čaka ga še obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

V torek so ustavili so dva voznika osebnih vozil, ki sta v postopku odklonila strokovni pregled. Odvzeli so jima vozniško dovoljenje, prepovedali nadaljnjo vožnjo, čaka ju še obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

V sredo so v dnevnem času obravnavali prometno nesrečo z lahkimi telesnimi poškodbami, v kateri je bil samoudeležen voznik električnega skiroja, ki je zaradi vožnje preblizu desnega roba vozišča zadel v robnik in padel. Čaka ga prekrškovni postopek.


PP Zagorje ob Savi

V ponedeljek so obravnavali kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari – laka na osebnem vozilu v Zagorju. Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

Našli mobilni telefon so vrnili lastniku.

V torek so obravnavali goljufijo preko spleta pri nakupu kart za koncert glasbene skupine. Sledi kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

Obravnavali so kaznivo dejanje odvzem motornega vozila v Zagorju ob Savi. Osumljenca kaznivega dejanja so policisti prijeli na območji Litije. Sledi kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

Obravnavali so prometno nesrečo z lahkimi telesnimi poškodbami in z udeležbo voznice skiroja v jutranjem času na območju Zagorja ob Savi.

Obravnavali so veliko tatvino – vlom v klet v Kisovcu, s katerim so lastnika oškodovali za okrog 400 evrov. Sledi kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

V sredo so obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo in pobegom na parkirišču v Hrastniku.

V četrtek so se ukvarjali s tatvino delov osebnega vozila v Kisovcu. Policisti bodo podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

Obravnavali so veliko tatvino – vlom v klet v Kisovcu, s katerim so lastnika oškodovali za okoli 2.000 evrov. Po vseh zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.


Savus

Foto: arhiv Savus


 

Prejšnji članekPika Šribar skočila na prvo mesto
Naslednji članek65 KLJUČNIH NAČEL, KAKO ŽIVETI DOBRO