Zavarovalnica Triglav v novoletni akciji podprla preventivne projekte na območjih Novega mesta, Krškega in Trbovelj. V Trbovljah bodo izvedli program Stran od ekranov.

V Zavarovalnici Triglav so v sklopu tradicionalne novoletne akcije Za boljši jutri že desetič zapored podprli preventivne projekte po vsej Sloveniji. V okviru novomeške območne enote so del svojih sredstev podarili Domu starejših občanov Metlika, kjer bodo namestili kamere za preprečevanje vandalizma in možnosti vloma, ter gasilskemu društvu Groblje za nov defibrilator. V krški območni enoti so podprli nakup sodobne opreme poklicnih gasilcev, v Trbovljah pa bo s pomočjo sredstev novoletne akcije lahko zaživel preventivni program Stran od ekranov.

Društvo prijateljev mladine Trbovlje v okviru svojega delovanja, ki v osnovi zajema počitniško varstvo in letovanje otrok, prireditve in humanitarnost, že vrsto let izvaja različne preventivne programe za otroke in njihove starše. Program Stran od ekranov, ki ga želijo izvesti, bo namenjen osnovnošolcem in brezposelnim staršem. Z navedenim programom bodo osnovnošolcem ponudili prostor za druženje in kakovostno preživljanje prostega časa, tematske delavnice in pomoč pri delu za šolo, staršem pa med drugim neformalno izobraževanje, izmenjavo izkušenj in širjenje socialne mreže.

Savus

Foto: arhiv Savus


 

Prejšnji članekSpraznil mu je bančni račun
Naslednji članekDanes dogaja