Tudi v tem letu bo Občina Trbovlje podpirala delovanje nevladnih invalidskih, humanitarnih in veteranskih organizacij ter organizacij s področja splošne porabe, ljubiteljske kulture in športa, katerim v tem letu iz proračuna namenjamo več kot 165.000 evrov.

Do 20. januarja sta odprta javni razpis za sofinanciranje dejavnosti invalidskih in humanitarnih nevladnih organizacij v letu 2023 in javni poziv za sofinanciranje dejavnosti nevladnih veteranskih organizacij v občini Trbovlje za leto 2023. Do 27. januarja 2023 je odprt Javni razpis za sofinanciranje dejavnosti nevladnih organizacij s področja splošne porabe v letu 2023.

Javna razpisa za sofinanciranje dejavnosti nevladnih organizacij s področja ljubiteljske kulture in letnih programov športa v občini Trbovlje v letu 2023 bosta objavljena v začetku prihodnjega tedna.

Objavljen pa je tudi javni poziv za subvencioniranje servisa celodnevne povezave preko osebnega telefonskega alarma v letu 2023. Javni poziv bo odprt od 1. januarja do 31. decembra 2023 oziroma do porabe sredstev. V proračunu so za subvencije servisa osebnega telefonskega alarma zagotovili 3.000 evrov.

Savus

Foto: arhiv Savus