V tokratni oddaji Sledi korakov si boste lahko ogledali zgodbo nekdanje kikboksarke, danes pa mlade podjetnice Eve Bartelme.

Eva Bartelme je bila dolga leta ena naših najboljših kikboksark. To, da se je zgodaj zapisala športu, ni presenečenje. Nenazadnje je bil že njen dedek Janez Forte eden najboljših zasavskih nogometašev, ki bi zagotovo dosegel še večje uspehe, če ga na športni poti ne bi zaustavili tako imenovani Portoroški sklepi iz leta 1976, ki so zapečatili usodo mnogim nogometašem. Povejmo še, da je njena mlajša polsestra Lea Bartelme kapetanka slovenske mladinske košarkarske reprezentance, ki je letos osvojila naslov evropskih prvakinj, njena druga polbrata pa sta tudi športnika. Eden je nogometni vratar in glasbenik, slišali boste njegov glasbeni spot, drugi pa se uspešno podaja na pot košarkarske kariere.

V ozadju pogovora boste lahko videli del pokalov, ki jih je na svoji športni poti osvojila naša sogovornica. Oddajo smo posneli v najemniških prostorih, kjer opravlja svojo poklicno dejavnost. Po končani gimnaziji se je namreč izšolala za kozmetičarko in maserko. V omenjenih prostorih in še v podobnih v Zagorju opravlja različne storitve, od nege obraza, obrvi, trepalnic do različnih vrst masaž. Tako klasičnih kot športnih. Še več o njenem poklicnem delu si lahko ogledate v oddaji. Tudi o tem, kako bo razvijala svojo dejavnost, kje si je nabirala izkušnje, kako otekajo posamezne dejavnosti in še marsikaj zanimivega.

Igor Gošte

Foto: Matjaž Lavrič