četrtek, 23 maja, 2024

Iz te kategorije

Potrebujete denar?

Da, to je že uresničljivo. Danes lahko kredit sklenete doma, iz naslonjača, preko računalnika ali mobilnega telefona. Addiko banka vam kot edina banka v Sloveniji nudi kredit, ki ga lahko sklenete brez obiska banke. Enostavno in hitro, brez dodatne dokumentacije. Potrebujete osebni dokument (osebno izkaznico ali potni list), davčno številko in transakcijski račun, na katerega vam bo banka nakazala odobren znesek. To vam omogoča spletna aplikacija www.hipkredit.si. Pri tem ni nujno, da ste stranka Addiko banke. Pogoji so transparentni, sklenitev pa hitra in z minimalno količino dokumentacije!

Lahko pa ste tudi sam svoj bančnik v poslovalnici! Addiko banka ima že tri Express poslovalnice v Sloveniji, v Ljubljani dve in eno v Krškem. V njih si lahko kredit uredite kar sami, denar pa takoj po podpisu pogodbe dvignete iz bankomata v poslovalnici. Tudi enostavno in hitro, pri tem pa vam lahko pomagajo tudi svetovalci, ki so na voljo v poslovalnicah.

Addiko banka vam ponuja gotovinske kredite hitro in enostavno z različnimi zneski do 10 let brez zavarovanja s hipoteko, zato preverite njihovo ponudbo, ali na spletu ali v njihovih poslovalnicah. pričarajte si decembrski čas hitro in enostavno, brez obiska banke. Ta čas pa lahko namenite za stvari ali osebe, ki so vam najbolj pri srcu.

Addiko Bank

Kjer je 2 + 2 = 4

Promocijska objava.

Isti avtor