Poleg rednih nalog so policisti na območju v zadnjih 24 urah obravnavali še sum o nepravilnem delovanju semaforja in neprimernem ravnanju z živalmi v zagorski občini, prometno nesrečo s pobegom in pijane najstnike v Hrastniku ter poskus vloma v Trbovljah.

PP Zagorje ob Savi

Policisti so prejeli obvestilo o nepravilnem delovanju semaforja na delovišču v Trojanskem klancu. Policisti nepravilnega delovanja semaforja niso zaznali.

Policiste so obvestili o sumu kršitve zakona o zaščiti živali v okolici Izlak. Policisti bodo o sumih kršitev obvestili Veterinarsko upravo Republike Slovenije

PP Hrastnik

Nekaj po 9. uri so bili policisti obveščeni o prometni nesreči s pobegom, do katere je prišlo na glavni cesti Litija – Zidani Most v bližini bencinske servisa pri Hrastniku, kjer sta voznika pripeljala tako skupaj, da sta oplazila vzratna ogledala na osebnih avtomobilih. Na vozilu oškodovanca je nastalo za okoli 200 evrov materialne škode. Nesrečo je povzročil neznani voznik osebnega vozila znamke Volkswagen passat, karavan, sive barve. Policisti še zbirajo podatke. Vse, ki bi imeli kakšne informacije o nesreči, naprošajo, da to sporočijo na Policijsko postajo Hrastnik na številko (03) 568 34 60 ali številko 113. Prav tako pozivajo neznanega voznika, da se zglasi na Policijski postaji Hrastnik.

V popoldanskem času so bili policisti obveščeni o popivanju mladoletnikov v enem izmed stanovanj, kjer je opiti mladoletnik potreboval zdravniško pomoč. O tem so bili obveščeni skrbniki, policisti pa o dogodku še zbirajo obvestila.

PP Trbovlje

Policisti so obravnavali poskus vloma v eno izmed podjetij na območju Trbovelj. Storilcem ni uspelo vstopiti v objekt. Zlikovci pa so naredili kar precej škode na oknih – za okoli 1.000 evrov.

Savus

Fotografija je simbolična.