Slab mesec od začetka projekta Podjetno nad izzive – PONI Zasavje 2024 se udeleženci že intenzivno izobražujejo na najrazličnejših področjih, ki jim bodo pomagali pri ustanovitvi lastnega podjetja.

Udeleženci so se srečali s priznanim zunanjim mentorjem Mihaelom Gornikom iz podjetja Dewesoft, ki jim skozi predavanja, delavnice in individualno mentoriranje predaja svoje znanje in izkušnje ter jim svetuje glede razvoja njihovih poslovnih idej. Del njegovih izobraževanj je bil namenjen tudi podjetništvu s poudarkom na analizi trga, prodaji in trženju ter digitalnem marketingu.

Postopoma so udeleženci začeli predstavljati svoje poslovne ideje tudi svojim soudeležencem. Špela Ravnikar je pripravila delavnico Art teambuildinga, kjer so s timskim delom naslikali kose sestavljenke, ki je na koncu zaokrožila v celoto, skozi teambuilding pa so se udeleženci med seboj še bolj povezali. Špela Klopčar pa želi z ustanovitvijo lastnega podjetja spodbujati ljudi k bolj zdravemu načinu življenja in je soudeležencem pripravila predavanje, polno nasvetov in idej za boljše počutje in ustreznejše prehranjevanje.

Zadnji dan januarja so udeleženci obiskali prostore Regionalne razvojne agencije, kjer so jim predstavili delovanje razvojne agencije in aktivnosti, ki jih izvajajo. Udeleženci pa so predstavili svoje poslovne ideje in vizijo pri njihovem razvijanju.

Savus

Foto: RRA Zasavje


 

Prejšnji članekDoktorja Zasavka in Zasavc leta
Naslednji članekPoznamo sarkopenijo?