četrtek, 18 julija, 2024

Iz te kategorije

Novosti na trboveljskem bazenu

Pred tednom dni je vrata odprl trboveljski bazen, ki letos ponuja še boljši program in odlično gostinsko ponudbo. Na edinem letnem kopališču v Zasavju urejamo nova igrala in kotiček za piknik, pripravljamo pa tudi zanimive otroške aktivnosti in program za starejše.

Pred vrati so počitnice, sezona plavanja na letnem kopališču pa je že v polnem zamahu. Za naše najmlajše v teh dneh dopolnjujemo ponudbo otroških igral, v pester program aktivnosti pa smo vključili plavalne tečaje za otroke. Prostovoljci iz programa ESE bodo soustvarjali  program, kar bo dodalo posebno vrednost aktivnostim na Letnem kopališču Trbovlje. Urejamo kotiček za piknik, v sodelovanju s Centrom za krepitev zdravja ZD Trbovlje pa bo vsak petek ob 9. uri organizirana telovadba v vodi in druge aktivnosti za starejše.

S ponosom sporočamo, da bo v organizaciji Plavalnega kluba Rudar Trbovlje v soboto, 22. junija, na trboveljskem bazenu potekalo tekmovanje z najdaljšo tradicijo v državi –  53. Lučkin memorial in 6.  Razvojni pokal Slovenije 2024. Na ta dan bo bazen namenjen samo tekmovalcem, vsi skupaj pa prijazno vabljeni, da jih pridete podpreti in glasno navijati. V nedeljo bo bazen odprt normalno. Cene vstopnic na bazenu ostajajo nespremenjene. Cenik je dostopen na spletni strani Zavoda za mladino in šport Trbovlje. Izkoristite poletje in preživite prijetne urice na letnem kopališču v Trbovljah.

PR objava


 

Isti avtor