Mladi študent glasbene pedagogike Matej Lebič predstavlja svojo novo pesem z naslovom Pr’jatli. Gre za pesem zabavnih ritmov, v kateri opisuje vse lepe trenutke v družbi najboljših prijateljev, ki ga podpirajo na glasbeni poti.

Za skladbo Pr’jatli je posnel že svoj tretji videospot, po dveh romantičnih pa se mu je tokrat najboljša tematika zdela prav opisovanje lepih trenutkov v družbi tistih, s katerimi preživi največ časa. Zgodba torej govori o prijateljih, ki se zberejo ob bazenu, kjer nazdravijo z barvitimi koktejli in se skupaj poveselijo ob dobri glasbi. Popoldansko veselje se prevesi v pravo večerno zabavo, ob družbi prikupnih plesalk pa Matej konča na dnu bazena.

Spot je režirala produkcija pod taktirko Andreja Pratnemerja na  domačiji Metul v Lučah v Zgornji Savinjski dolini. Ker je bilo vreme muhasto, ni bilo jasno, ali bo spot sploh možno dokončati. V enem dnevu so se z ekipo spopadli tako z neurjem, kot tudi pripekajočim sončnim vremenom, a Matej rad dodaja, da je vse to pač del posla.

»Vsakdo, ki ima ob sebi iskrenega prijatelja, je lahko zelo srečen. Nekoga, ki mu lahko iskreno zaupaš svoje skrivnosti in odpreš svoje srce, je namreč težko najti. Lepo je biti torej obkrožen s pravimi prijatelji, ki so ob tebi lahko veseli in tudi žalostni. To je namreč največje bogastvo, ki ga v življenju ne smeš izpustiti iz rok. Zato le dvignimo pr’jatli čaše in naj prava družba najbolj paše!« je v sporočilu za javnost zapisal Matej Lebič.

Savus

Foto: osebni arhiv