V preteklem letu je Mladinski center Zagorje ob Savi dvakrat uspešno izvedel dogodek »Kua bi u lajfi?« – predstavitve poklicev za mladostnike in mlade po metodi Žive knjižnice. Tudi letos ga bomo izvedli, tokrat na platformi Zoom.

Namen dogodka je s predstavitvijo raznovrstnih poklicev olajšati karierno odločitev mladostnikov pri izbiri nadaljnjega šolanja. Učenci osnovnih šol in dijaki se bodo imeli priložnost pogovarjati s predstavniki poklicev in tako iz prve roke izvedeti, kako je potekala njihova izobraževalna pot. Prav tako bodo slišali, kakšne prednosti določen poklic ponuja, izzive, ki jih prinaša in druge zanimivosti.

Obiskovalci preteklih dogodkov »Kua bi u lajfi?« so bili navdušeni, saj so izvedeli veliko uporabnih informacij, ki v raznih brošurah in na spletu niso na voljo, ampak jih lahko izveš le od osebe, ki določen poklic opravlja. Predstavniki poklicev bodo tudi tokrat svoje poklicne zgodbe z veseljem delili z mlado generacijo.

Skupaj z nami spoznaj različne poklice iz prve roke in to kar preko računalnika ali telefona!

Mogoče ti lahko klik na spodnjo povezavo ponudi nov vpogled v različne poklice in pomaga pri odločitvi »kua bi u lajfi«.

Predstavitve poklicev bodo v soboto, 28. novembra, med 10.00 in 13.00 uro, na spletni povezavi https://rb.gy/qjbmet (geslo: MCZOS). Že sedaj pa lahko vse informacije spremljaš na FB dogodku.

Ne zamudi priložnosti, saj se ti lahko ponudijo nove možnosti!!!

PR objava