sreda, 24 aprila, 2024

Iz te kategorije

Krajevna skupnost Center

V Trbovljah so na predvečer občinskega praznika na slovesni prireditvi podelili tudi letošnja občinska priznanja. Nagrado za najbolj urejeno krajevno skupnost Zlata sončnica sta županja Jasna Gabrič in predsednica Hortikulturnega društva Trbovlje Albina Ocepek podelili Krajevni skupnosti Center, prevzel pa jo je predsednik KS Blaž Klopčič.

Objavljamo obrazložitev za priznanje o najbolj urejeni krajevni skupnosti.

KS Center

Nagrado za najbolj urejeno krajevno skupnost je prejela Krajevna skupnost Center, prevzel pa jo je predsednik krajevne skupnosti Blaž Klopčič.

Hortikulturno društvo Trbovlje v sodelovanju z županom vsako leto podeljuje Zlato sončnico za najbolj urejeno krajevno skupnost občine Trbovlje. Merila za podelitev priznanja določi Hortikulturno društvo Trbovlje, prav tako izvede oglede na terenu in oceni vse krajevne skupnosti. Letos je med krajevnimi skupnostmi v Trbovljah najvišje število točk in najvišjo oceno urejenosti prejela KS Center. Po mnenju Hortikulturnega društva Trbovlje je krajevna skupnost Center zelo lepo urejena in ocenjujejo, da je lepa urejenost skupnosti vezana na delo, trud in vložek tako posameznikov kot krajanov kot celote.

Savus

Foto: Občina Trbovlje


 

Isti avtor