Sumljiva snov, prometne nesreče in kraja – vse to je v preteklih dneh zaposlovalo policiste v Zasavju.

PP Hrastnik

29. julija so okoli 22.40 ure policisti dvema osebama zasegli snov, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo. Snovi so poslali v analizo.

PP Trbovlje

V noči z 29. na 30. julij je na parkirišču v Trbovljah neznanec s parkiranega osebnega avtomobila ukradel pokrov ključavnice na vratih in s tem lastnika oškodoval za 100 evrov.

29. julija dopoldan so policisti posredovali v Trbovljah, kjer je 23-letnik udaril 54-letno občanko, zaradi česar so ga oglobili.

PP Zagorje ob Savi

Policisti so v petek, 26. julija, obravnavali prometno nesrečo z manjšo materialno škodo in pobegom, ki se je zgodila na parkirišču v Zagorju ob Savi.

V soboto, 27. julija, so policisti so pri kontroli prometa ustavljali voznika mopeda, ki med vožnjo ni uporabljal zaščitne čelade. Voznik ni ustavil in je vožnjo nadaljeval v strnjeno naselje.

Policisti so v nedeljo, 28. julija, dopoldan prejeli obvestilo o prometni nesreči, ki se je zgodila na parkirišču v Zagorju ob Savi. Po opravljenem ogledu kraja nesreče so povzročitelju izdali plačilni nalog.

Policiste so obvestili tudi o vozniku, ki je na glavni cesti Litija – Zagorje povozil kamen, pri čemer je poškodoval vozilo.

Savus

Fotografija je simbolična.