ponedeljek, 20 maja, 2024

Iz te kategorije

Kradel zlato

Policisti so na območju Zasavja v zadnjih 48 urah poleg ostalih zadev obravnavali še nekaj zanimivih stvari.

PP Hrastnik

V ponedeljek, 4. novembra,  okrog poldneva so policiste obvestili o vlomu v stanovanjsko hišo. Neznani storilec je vlomil v stanovanjsko hišo in iz nje ukradel zlatnino. Lastnika je oškodoval za 4.000 evrov.

V torek, 5. novembra ob 08.55 uri so policisti malo pred deveto dopoldan  obravnavali prometno nesrečo v Hrastniku. Do nesreče je prišlo zaradi izsiljevanja prednosti. V nesreči je nastalo za okoli 5.200 evrov materialne škode, ena oseba je iskala zdravniško pomoč.

PP Trbovlje

V ponedeljek, 4. novembra, so bili policisti obveščeni o poškodbi inventarja in zabojnikov in ugotovili, da je neznanec na tržnici poškodoval pet stolic, pred osnovno šolo pa dva zbiralnika odpadkov. Pri tem je nastalo za okoli 500 evrov škode.

V torek, 5. novembra, je v dopoldanskem času neznani voznik na parkirišču v Trbovljah trčil v parkirano vozilo in s kraja odpeljal, ne da bi o tem obvestil lastnika ali policijo.

Isti dan so policiste obvestili o sumu kaznivega dejanja goljufije preko spleta. Oškodovanec je preko spleta kupoval glasbeni inštrument, pri tem pa ga je neznanec ogoljufal za 870 evrov.

Policisti svetujejo, da bodite pri nakupih preko interneta posebej pozorni in ne nasedajte lažnim oglasom o prodaji različnega blaga (računalnikov, osebnih vozil in drugih tehničnih predmetov) preko spletnih strani. Več o nevarnostih goljufij preko spretne prodaje najdete na tej spletni strani.

Savus

Fotografija je simbolična

 

Isti avtor