Zasavski gasilci in reševalci so imeli v preteklih 24 urah precej dela. Med drugim so gasilci pogasili požar, ki je gorel na več kot 1500 kvadratnih metrih travnika.

Včeraj je ob 14.30 uri na Kalu v Hrastniku gorelo okoli 1500 kvadratnih metrov travnate površine. Vaščani niso mogli več obvladovati požara, gasilci PGD Dol pri Hrastniku in PGD Hrastnik so požar pogasili.

Ob 21.08 uri so na Trgu revolucije v Trbovljah gasilci PGD Trbovlje mesto pri krožišču nudili prvo pomoč nezavestni osebi do prihoda reševalcev NMP Hrastnik, ki so osebo nato oskrbeli in prepeljali v urgentni center Trbovlje.

Ob 21.17 uri so na Gimnazijski cesti v Trbovljah gasilci PGD Trbovlje mesto nudili pomoč reševalcem NMP Trbovlje pri prenosu obolele osebe v reševalno vozilo.

Danes ob 1.39 uri se je na regionalno cesto Trbovlje-Prebold v Trbovljah na vozišče podrlo drevo. Drevo so odstranili gasilci PGD Trbovlje mesto.

Ob 9.10 uri so na Ulici talcev v Zagorju gasilci PGD Zagorje mesto s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja v večstanovanjski stavbi, kjer se je nahajala preminula oseba. Na kraju je bila prisotna ekipa NMP Zagorje in PP Zagorje.

Savus

Fotografija je simbolična.