Po uspešnem povratku na športno sceno so se rokometašice Rokometnega ženskega kluba Zagorje po še dveh zmagah uvrstile v četrtino finala.

Zagorske rokometašice so v drugi tekmi v domači dvorani (čeprav okrnjene) zmagale proti Braniku z rezultatom 30:21 in na lestvici zasedle prvo mesto.

Za ekipo RŽK Zagorje so nastopile Nika Roglič (v), Ines Kaltak (11), Neja Šoberl (v), Jaša Vrbnjak (2), Lina Cilenšek (5), Nives Ahlin (6), Manca Pirc (2), Zala Drnovšek, Jelena Gavrilovič (3). Strokovno vodstvo so sestavljali trener Aleš Filipčič, pomočnica trenerja Magda Ahlin in vodja ekipe Drago Resnik.

V sredo, 23. oktobra, so odigrale pokalno tekmo proti prvoligaški ekipi Velenje. Pomerile so se v osmini pokala s prvoligaško ekipo Velenja in po zelo borbeni tekmi slavile z 22:19 in tako napredovale v četrt finale.

Za ekipo RŽK Zagorje so nastopile: Ines Kaltak (4), Neja Šoberl (v), Jaša Vrbnjak (4), Lina Cilenšek (1), Nives Ahlin (6), Manca Pirc (2), Zala Drnovšek, Jelena Gavrilovič (4), Teja Čajko (1), Tia Prašnikar, Annemarie Grčar in strokovno vodstvo trener Aleš Filipčič, pomočnica trenerja Magda Ahlin in vodja ekipe Drago Resnik.

RD

Foto: Romana Alavf