Tudi pri delu policistov se pozna poletje. Pretekli vikend so imeli nekaj manj dela. Dvakrat so se ukvarjali z drogami, dvakrat so posredovali pri sosedskih sporih, enkrat z voznico brez vozniške, trikrat posredovali zaradi kršenja javnega reda in miru, pa dvakrat v prometnih nesrečah, enkrat je padel voznik električnega skiroja. Poleg tega je padlo še drevo na avto, gorel je zabojnik s papirjem, tatovi pa so ukradli plinske jeklenke.


PP Hrastnik

V soboto  so občanu zasegli prepovedano drogo konopljo. Po opravljeni analizi sledi hitri postopek z odločbo.

V soboto so obravnavali spor med sosedoma. Kršitelju so izdali plačilni nalog.

V soboto malo pred polnočjo so policiste obvestili, da se je na parkiran osebi avtomobil zaradi neurja podrlo drevo. Na vozilu je nastala materialna škoda za okoli 1500 evrov.


PP Trbovlje

V petek so pri kontroli prometa v nočnem času zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja zasegli vozilo. Voznico čaka obdolžilni predlog na pristojno sodišče.


PP Zagorje ob Savi

V petek so obravnavali kaznivo dejanje tatvine plinskih jeklenk iz kovinskega zabojnika v Zagorju ob Savi.

Policisti so se v petek ukvarjali tudi s sporom med dvema osebama.

V soboto so našli mobilni telefon znamke Iphone, ki so ga zasegli in ga bodo vrnili lastniku.

V soboto so policiste obvestili o treh primerih kršitev z glasno glasbo v Litiji,  Kisovcu in Zagorju. V enem primeru kršitev niso ugotovili, v dveh pa so izrekli opozorilo.

V nedeljo so občanu zasegli prepovedano drogo konopljo. Po opravljeni analizi sledi hitri postopek z odločbo.

Nudili so pomoč zdravstvenemu osebju pri hospitalizaciji osebe.


PP Litija

V petek dopoldne so v Litiji obravnavali požar zabojnika s papirjem. Neznanec je  povzročil požar v kontejnerju odpadnega papirja in kartona, ter s tem povzročil za okoli  2000 evrov materialne škode.

V petek zvečer so policiste obvestili o padcu osebe z električnim skirojem. Voznik z električnim skirojem je peljal v naselju Dobovica v smeri Dol pri Litiji z neprilagojeno hitrostjo in padel. Pri tem se je lažje poškodoval. Izdali so mu plačilni nalog.

V soboto malo pred 11. uro so policiste obvestili o prometni nesreči z materialno škodo v Litiji. Izdali so obvestilo o odstopu od ogleda.


Savus

Fotografija je simbolična