ponedeljek, 20 maja, 2024

Iz te kategorije

Andrej Bregar kandidat za župana Trbovelj

Če bi morali izbrati po eno najlepšo stvar v vsaki od zasavskih občin, katere tri bi to bile?

Osredotočil se bom na Trbovlje, kjer sem rojen. Kljub gospodarskemu zatonu regije so mi najlepša stvar ljudje, v katerih vidim, da lahko skupaj napravimo preboj in postavimo Trbovlje spet na zemljevid Slovenije.

Če boste izvoljeni za župana, kako si boste prizadevali za sodelovanje med zasavskimi občinami?

Čim večje sodelovanje na vseh področjih – le s skupnimi močmi bomo Zasavje spet naredili prepoznavno in perspektivno regijo.

Kateri skupni projekti (gospodarski, turistični, kulturni, športni ali drugi), ki trenutno že potekajo v Zasavju, se vam zdijo pomembni in bi se zanje zavzemali tudi kot župan?

Zavzemal se bi za sodelovanje na vseh področjih, ki je po mojem mnenju trenutno preslabo. Mogoče bi izpostavil zgolj RRA, ki bistveno bolje dela od RCR.

Ali se po službenih ali prostočasnih opravkih odpravite tudi v drugi dve zasavski občini – kam?

Kot podjetnik že sedaj odlično sodelujem tudi z ostalima zasavskima občinama. Sodelovanje vidim tudi prihodnje, na vseh področjih.

Koga bi predlagali za Zasavko ali Zasavca leta 2018 in zakaj?

Primož Roglič definitivno in njegovi vrhunski rezultati to sezono. Zasavko leta pa smatram Niko Barič, košarkarico. Sam izredno spoštujem in resnično cenim vrhunske športnike, saj poznam vsa odrekanja in podrejenost treningu. Zato se veselim uspehov vseh zasavskih športnikov, saj so ti najboljši ambasadorji naše regije.

ZT

Isti avtor