Po poklicu sem ekonomistka in moja poklicna pot se je začela v bančništvu. Tam sem vztrajala 14 let. Potem se zgodi življenje in te obrne za 360 stopinj. Temu bi rekla sesutje osebnega sistema. Leta 2015 sem zapustila bančni svet in se podala na pot, ki je nisem poznala. Najprej je potrebno postaviti sebe, potem je kar prišlo vse skupaj. Pridobivala sem znanja in se učila. Poskusne zajčke sem našla kar doma. Rezultati so bili in to te žene naprej. Leta 2017 sem se spustila v podjetništvo. Prišle so stranke in mi izkazale zaupanje. To cenim in spoštujem.

Ukvarjam se z energijskim zdravljenjem posameznika in poslovnim svetovanjem v podjetjih.

V podjetjih izvajam promocijo zdravja in dobrega počutja na delovnem mestu. Sem spadajo delavnice na teme kot so izgorelost, medsebojni odnosi, zdravo zdravje, … Res sem vesela in hvaležna vsem podjetjem in podjetnikom, ki razumejo današnji čas in stiske zaposlenih. Nikomur ni lahko. Je pa veliko lažje, če ti nekdo prisluhne, poda kakšno rešitev. Na delavnicah probleme predebatiramo in jih skušamo tudi reševati.

Energijsko zdravljenje je sestavljeno iz različnih metod, tudi pogovora. Ugotavljam, da se ljudje premalo pogovarjamo. To ne pomeni po telefonu ali družbenih omrežjih, ampak na štiri oči.

Metode, ki jih prakticiram, so različne in vsak prejme tisto, kar je za njega v tem trenutku najbolj pomembno. To je moja MA – terapija. Vključuje biorgonomijo, bioterapijo, kromoterapijo, reiki, angelsko terapijo in še kaj. Vsa moja pridobljena znanja. Seveda še vedno iščem nova uporabna znanja v alternativi, ki jih nikoli ne zmanjka.

Moji ljudje prihajajo iz vse Slovenije in tujine. Seveda to zahteva delo na daljavo. Način terapije je podoben, samo na koncu se slišimo po telefonu in se pogovorimo. Velika večina pa pride v Trbovlje in se čudijo, kaj vse imamo oziroma kaj vse v teh krajih znamo. Škoda, da to premalo cenimo.

MA – Energijsko in poslovno svetovanje, Alenka Kink Pušnik s.p.

Trg revolucije 4b

1420 Trbovlje

PR objava