ponedeljek, 27 maja, 2024

Iz te kategorije

Župan sprejel rokometašice

Sprejema so se udeležile vse igralke s kapetanko ekipe Janjo Rebolj na čelu, ki je na Mestni trg prinesla tudi pokal za osvojeno prvenstvo Slovenije, ki so ga zagorske rokometašice prejele v soboto. Pihalni orkester Svea je na začetku slovesnosti odigral nekaj skladb in pripomogel k prijetnemu vzdušju na sprejemu, ki se ga kje udeležilo veliko Zagorjanov.
Prisotne je pozdravil župan Matjaž Švagan, ki je poudaril, da ima od sedaj tudi Zagorje vse, kar imajo veliki. Tudi Zagorje ima prvaka v članski konkurenci, kar predstavlja enega največjih športnih uspehov v zagorski dolini. V imenu igralk se je kapetanka ekipe Janja Rebolj zahvalila vsem, ki so dali svoj del, da so igralke uresničile svoje mladostne sanje. Posebej se je zahvalila tudi članom navijaške skupine Crazy Boys, ki so jih podpirali na vsaki tekmi in pripomogli k sijajnemu vzdušju na vseh tekmah.

Trener novih državnih prvakinj Bojan Voglar je pohvalil svoje varovanke, ki so skupaj z njim verjele, da lahko naredijo to, kar jim doslej še ni uspelo – postati državne prvakinje.

Po končane uradnem delu so se številni, ki so prišli na sprejem, okrepčali s pijačo, ki jo je častil župan Matjaž Švagan. Ob zvokih skupine Midnight Band so se igralke še kar nekaj časa družile z navijači in podporniki.

DL

Previous article
Next article

Isti avtor