KK veterani Zlatorog Laško : Šajspoh Rangers 40:48
KK veterani Zlatorog Laško: Blagotinšek 11, Ž. Blatnik 10, Zor 8, Cizej 6, Seme 3, Vršič 2

Šajspoh Rangers: Fantinato 15, Brkljačič 10, B. Požin 8, Smiljič 6, M. Požin 3, Perak 3, Remškar 2, Topolšek 1

Že v začetku tekme so Šajspohi uspeli preprečiti značilno igro veteranov iz Laškega, ki so znani po izredno organizirani igri in močni obrambi. V prvem polčasu si nobena ekipa ni uspela priigrati večje prednosti, v tretji četrtini pa so si Šajspohi v nekaj minutah priigrali 15 točk prednosti in tako na krilih najboljšega strelca tekme Fantinata tekmo uspeli mirno popeljati do zmage.

Oskar Trbovlje : Nč tazga 58:40

Oskar Trbovlje: Grešak 12, Perko 12, Božjak 11, Hutar 11, Cestnik 8, Tominšek 3, Hribšek 1, Vran, Šimunič

Nč tazga: Golob 11, Virant 9, Kovačič 7, Lapornik 7, Skaza 4, Gole 2, Kmet, Muhnič, Ulaga

Domača ekipa Oskar je tekmo začela silovito. Po nekaj minutah igre je semafor kazal rezultat 12:2, vendar pa se je ekipa Nč tazga iz Hrastnika hitro pobrala in do konca prve četrtine prišla na zgolj dve točki zaostanka. Sledil je močan upad v igri Trboveljčanov in tako je imela ob polčasu ekipa Nč tazga točko prednosti. Izid tekme je bil določen v tretji četrtini, ko so na krilih timske igre Trboveljčani spustili zavore in dosegli delni rezultat 15:0. Ob koncu tekme je prednost znašala 18 točk.

Barbari : ŠD Litus 67:29

Barbari: Otopal 18, Tušek 16, Golotič 14, Kumberger 12, Tilinger 4, Jorgič 3

ŠD Litus: Repina 13, Čepon 5, Cirar 5, Peterca 2, M. Pestotnik 2, Muzga 2

Aktualni prvaki lige Barbari so kljub odsotnosti nekaterih igralcev uspeli odigrati tekmo na ravni lanske sezone. Že v prvem polčasu so s svojo značilno igro Hrastničani povedli, Litijani pa so le s težavo sledili njihovemu visokemu tempu. Po premoru so se prvaki uspeli še dokončno odlepiti in tako rutinirano pripeljati tekmo do zaključka.

ZT

Prejšnji članekZasavci za Žigo Feleta
Naslednji članekZaplavali na stopničke