torek, 23 aprila, 2024

Iz te kategorije

Zgorel kombi

Ta teden so zasavski policisti obravnavali le dve manjši prometni nesreči in tri kršitve javnega reda in miru. Ukvarjali so se še s tatvinami (dvakrat bencin, dvakrat v trgovini), poškodbami vrat in trikrat avtov, alkoholiziranim voznikom v Trbovljah, neupravičenim slikovnim snemanjem, spletno goljufijo. V Zagorju je pes napadel psa, v Trbovljah pa je v požaru zgorel kombi, ogenj pa se je razširil še na en avto in poslovni prostor.


PP Trbovlje

V sredo so obravnavali prijavo kaznivega dejanja tatvine. Neznani storilec je iz dveh strojev ukradel okoli 150 litrov pogonskega goriva.

V nočnem času so obravnavali prijavo kaznivega dejanja poškodovanje tuje stvari. Neznanec je z nogo poškodoval vrata stanovanja prijaviteljice. Materialna škoda 50 evrov.

V četrtek v dnevnem času so obravnavali prijavo kršitve javnega reda in miru, oziroma pretepa med dvema občanoma. Oba čaka postopek o prekršku.

V nočnem času so pri kontroli prometa ustavili 49-letnega občana Trbovelj, ki je vozil pod vplivom alkohola (0,50 mg/l alkohola v izdihanem zraku). Začasno so mu odvzeli vozniško dovoljenje, prepovedali nadaljnjo vožnjo in izdali plačilni nalog.

Ponoči so jih obvestili o požaru v Trbovljah. Na parkirišču podjetja je zagorel kombi, ki je pogorel v celoti. Požar se je razširil še na eno osebno vozilo ter na bližnji objekt. Gasilci so požar pogasili, policisti pa zbrali prva obvestila in zavarovali kraj požara. Vzrok za požar še ni znan. V njem ni bil nihče poškodovan, nastalo pa je za več tisoč evrov škode. Policisti nadaljujejo s preiskavo.


PP Zagorje ob Savi

V sredo so policisti obravnavali sum kaznivega dejanja neupravičenega slikovnega snemanja.

Obravnavali so kaznivo dejanje tatvine goriva.

V četrtek so obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo na območju Izlak. Povzročitelju prometne nesreče so izdali plačilni nalog.

Obravnavali so dva primera kaznivega dejanja poškodovanje tuje stvari na območju Zagorja. Neznani storilec je poškodoval osebni vozili.

Obravnavali so kršitev zakona o zaščiti živali. Neznan pes je napadel psa, ki ga je lastnik vodil na povodcu.

Obravnavali so prometno nesrečo z materialno škodo in manjšo poškodbo v Kisovcu. Policisti so ob izpolnjenih pogojih izdali obvestilo o odstopu.


PP Litija

V sredo so obravnavali kaznivo dejanje goljufije. Občan je preko spleta opravil nakup, kupljenega blaga pa ni prejel.

Obravnavali so dva primera kaznivega dejanja tatvine v trgovini z živili Litiji. Storilec je v obeh primerih ukradel več artiklov manjše vrednosti.

Policisti so na območju Litije pri kontroli prometa vozniku zasegli delce neznane rastline, za katere sumijo, da gre za prepovedano drogo konoplja rastlina.

Obravnavali so kaznivo dejanje poškodovanje tuje stvari. Neznani storilec je na območju Planice občanu poškodoval vozilo.

Policisti so posredovali na območju Bogenšperka zaradi prijave kršitve javnega reda in miru. Zoper kršitelja vodijo postopek o prekršku.

Posredovali so v naselju Litija zaradi prijave kršitve javnega reda in miru. Zoper kršitelja vodijo postopek o prekršku.


Savus

Foto: arhiv Savus


 

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek

Isti avtor