Zasavca Karin Lazar in Urban Žertek se potegujeta za TV poroko oddaje Dobro jutro. Lazarjeva je Zagorjanka, njen zaročenec pa Trboveljčan. Trenutno živita v Zagorju.
Spoznala sta se na zmenku na slepo, na katerega so ju poslali prijatelji. »Nisva bila ravno navdušena, vendar sva se ga vseeno udeležila,« pravi Lazarjeva, »verjetno iz radovednosti. Ker je bilo hladno, mi je ponudil odejico in takrat je preskočila iskrica.«

Usodno vprašanje ji je zastavil na večerji za Valentinovo, ko sta praznovala šesto obletnico. »Seveda sem takoj rekla da,« priznava Lazarjeva. »Z njim živim kot v pravljici.«

Z denarjem sta trenutno nekoliko na tesnem. Lazarjeva dela magisterij – študira tehniško varnost, preživljata se torej z eno plačo. Žertek je po poklicu elektrikar – elektronik. »Ni nama ravno rožnato, a sva srečna, da sva skupaj in skupaj bova premagala vse,« je prepričana Lazarjeva.

Za TV poroko se potegujejo trije pari. Glasovanje poteka preko telefona, za Lazarjevo in Žertka je mogoče glas oddati na številki 089 33 31 oziroma *303*1#. Zmagovalni par – tisti, ki bo zbral največ glasov – bo znan aprila.

Martina Drobne

Prejšnji članekSvetovni dan materinščine
Naslednji članekPšenica – najlepši cvet