Prometna nesreča z udeležbo otroka
Danes okoli  pol osme zjutraj je bila PU Ljubljana obveščena o prometni nesreči s poškodbami v Hrastniku. Po do sedaj zbranih obvestilih in opravljenim ogledom kraja je ugotovljeno, da  je  voznik  osebnega vozila Renault Clio vozil iz smeri Steklarne proti Dolu  pri  Hrastniku,  kjer  je  na  Cesti  1.  maja izsilil prednost peški na  prehodu za pešce. Z desnim delom vozila je trčil v deklico, ki je zaradi  udarca  padla  po  tleh.  Peška  je v nesreči utrpela lažje telesne poškodbe in je bila s kraja odpeljana v  SB Trbovlje.

Zagorje

V petek, 18. novembra, se je na trojanskem klancu zgodila prometna nesreča, v kateri je voznik vozil po nasprotnem pasu in trčil v betonski zid. Udeležencu prometne nesreče so policisti po opravljenem ogledu kraja prometne nesreče izdali plačilni nalog. Ponoči so morali zagorski policisti posredovati, saj je v zasebnem prostoru nekdo vrtel preglasno glasbo. Kršitelju so izrekli opozorilo.

V soboto, 19. novembra, so zagorski policisti v Kisovcu posredovali pri nepravilnem parkiranju in voznici izrekli opozorilo. Ponoči so imeli opravka s pretepači – osebama, ki sta se v Zagorju stepli, so izrekli globo. Hude krvi pa s tem še ni bilo konec. V jutranjih urah so v naselju Rove posredovali v zasebnem prostoru, kjer naj bi se sprla partnerja. Ali je prišlo do kršitve zakona, še ni jasno.

V nedeljo, 20. novembra, se je dopoldne na parkirišču v Kisovcu zgodila prometna nesreča, po kateri je povzročitelj pobegnil. V nesreči je nastala zgolj materialna škoda. Zvečer pa so zagorski policisti posredovali v Hrastniku, kjer je občanka prijavila metanje pirotehničnih sredstev. Policisti so na kraju dogodka zbrali prva obvestila, zavarovali tudi sledove uporabljenih pirotehničnih sredstev ter nadaljnje zbiranje obvestil o kršitvi ZEPI odstopili krajevno pristojni PP Hrastnik. Zjutraj je na regionalni cesti Trojane – Orehovica mladoletnik zaradi neprilagojene hitrosti trčil v drog. Policisti so ugotovili, da voznik nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Policisti so na kraju opravili ogled kraja prometne nesreče ter zoper mladoletnega kršitelja ustrezno ukrepali, plačilni nalog pa je prejela tudi lastnica vozila.

 Trbovlje

V soboto, 19. novembra, so policisti dopoldne prejeli obvestilo, da je zaenkrat neznani storilec z vozila ukradel registrski tablici. Malo po 12. uri so obravnavali  prometno nesrečo na cesti med Trbovljami in Zagorjem, kjer je voznik zaradi vožnje preblizu desnega roba trčil v obcestno ograjo in jo poškodoval. Nekaj po peti uri popoldne so policisti posredovali zaradi  spora med znancema. Kršitelja, ki je med sporom žalil znanca, čaka odločba o prekršku.

V nedeljo, 20. novembra, so bili policisti obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v gostinskem lokalu. Kršitelju so izrekli globo in ga napotili iz lokala.

ZT

Prejšnji članekOporečna voda
Naslednji članekZasavci za Žigo Feleta