Trbovlje
V petek, 29. aprila, je trboveljske policiste zaposlena v gostinskem lokalu zaprosila za intervencijo zaradi razgrajanja v lokalu. Na kraju so policisti ugotovili, da je občan žalil goste in jih pozival k pretepu, zaradi česar so mu na kraju izdali plačilni nalog.

V nedeljo, 1. maja, so policiste obvestili, da na savskem mostu v Trbovljah stoji kombinirano vozilo, v katerem voznik spi. Policisti so ugotovili, da je voznik v semaforiziranem križišču zaspal zaradi utrujenosti. Rezultat preizkusa alkoholiziranosti je bil negativen.

V popoldanskem času sta se na policijski postaji zglasili občanki, ki sta naznanili izgubo mobilnega telefona. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da sta se v jutranjih urah nahajali v gostinskem lokalu. Neznanec je zatajil najdena mobilna telefona. Policisti še zbirajo obvestila, saj obstaja tudi sum kaznivega dejanja tatvine mobilnih telefonov. Z dejanji je storilec občanki oškodoval za skupno 500 evrov.

Policisti so obravnavali prometno nesrečo 1. kategorije na parkirnem prostoru v Trbovljah (ulica Sallaumines). Neznani voznik je ob nepravilnem premiku oplazil parkiran osebni avtomobil oškodovanca  ter kraj zapustil, ne da bi nudil podatke. Materialna škoda znaša okrog 200 evrov. Aktivnosti za izsleditev pobeglega voznika še potekajo.

V ponedeljek, 2. maja so policisti zjutraj v trgovskem centru v Trbovljah raziskovali vlome v več lokalov. Ugotovili so, da je neznani storilec v nočnem času s premagovanjem posameznih ovir (okna, vrata) prišel v notranjost centra, kjer je iz poslovnega prostora odtujil okrog 400 evrov gotovine in računalniško blagajno v obliki računalniške tablice ter skupaj povzročil za 1500 evrov škode.

Zagorje ob Savi

V petek, 29. aprila, so policisti PP Zagorje ob Savi obravnavali prometno nesrečo I. kategorije. Ugotovili so, da je neznani voznik na parkirišču zaradi nepravilnega premika trčil v parkirano osebno vozilo ter s tem povzročil za približno 200 EUR materialne škode.

Na PP Zagorje ob Savi se je zglasil občan in naznanil, da je na območju Zagorja ob Savi izgubil moško denarnico z dokumenti, v kateri je imel 600 evrov gotovine v različnih apoenih.

Policisti PP Zagorje ob Savi so zaradi vožnje pod vplivom alkohola odvzeli tri vozniška dovoljenja. Sledijo obdolžilni predlogi na sodišče.

V soboto, 30. aprila, so policisti PP Zagorje ob Savi obravnavali medsosedski spor glede lastništva. Ugotovili so, da do kršitve javnega reda in miru ni prišlo, glede lastništva so bili vročekrvneži napoteni na zasebno tožbo.

Na PP Zagorje ob Savi se je zglasila občanka, ki je našla šop ključev, le ti so bili kasneje vrnjeni lastniku.

Policisti PP Zagorje ob Savi so zaradi vožnje pod vplivom alkohola odvzeli eno vozniško dovoljenje ter opravili tri zasege snovi, za katere se sumi, da gre za prepovedano drogo. Po analizi sledi ustrezen ukrep.

V nedeljo, 1. maja, so policisti PP Zagorje ob Savi obravnavali kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari. Ugotovili so, da so neznani storilci poškodovali parkiran osebni avtomobil v Kisovcu ter s tem povzročili za približno 500 evrov materilane škode. Policisti so sprejeli zapisnik o sprejemu kazenske ovadbe ter izjavo o umiku od pregona. Sledi poročilo na tožilstvo.

ZT

Prejšnji članekAnej Jerman prvi v Zagrebu
Naslednji članekV Trbovljah jumicar