20160804-celan-anketa
 

Ilija Čelan, Trbovlje: Občinskih prireditev se udeležimo, če ne drugače, zaradi vnuka. Sicer pa smo večinoma v Čečah, saj imamo tam vikend. Kdaj obiščemo bazen, če so kakšni koncerti v bližini, se jih ravno tako udeležimo. Organizacija teh dogodkov je na nivoju, vendar menim, da se jih udeleži premalo ljudi. Toliko ljudi je, ki bi se takih dogodkov lahko udeležilo … Ne vem, mogoče jih premalo oglašujejo.

 

20160804-pesko-anketa

 

Sašo Pesko, Zagorje: Poletja v Zasavju preživljam s pohodi v hribe, tudi za zagorsko noč se gre ven žurat. Drugam pa tako ne morem, bazena nimamo, razen v Trbovljah, kar pa mi ni ravno všeč. Čakam, da bodo uredili Medijske toplice.

 

 

20160804-dautovic-anketa

 

Alma Dautović, Trbovlje: Prireditev ob občinskih praznikih se udeležim, če le takrat nisem v službi. Drugače gremo tudi v kakšno gostilno, tudi kopat se gremo in to je to. Uživamo.

 

 

 

20160804-levec-anketa

 

Mirko Levec, Zagorje: Med poletjem z ženo v glavnem počivava, saj sva upokojena. Na prireditvev ob občinskem prazniku bova šla malo poslušat glasbo.

 

 

 

20160804-marot-anketa

 

Jernej Marot, Trbovlje: Poletja v Zasavju ne doživljam nič drugače od preostalih letnih časov. Vsako leto se udeležim Zagorske noči, pred tem pa ob trasi navijam za tekače na teku po zagorski dolini. Tek se mi zdi odlična oblika promocije in druženja, ki se ob kvalitetni glasbi nadaljuje še pozno v noč.

 

 

Tekst in foto: Martina Drobne