Bilo je točno 11. novembra ob 11. uri in 11. minut, ko smo v eter poslali spletni časopis Zasavc.net. Pisalo se je leto 2015.

Ob tem jubileju smo seveda iskreno veseli vseh voščil in čestitk, a srečo – pravijo – je najlepše deliti. Med tistimi, ki bodo to našo objavo (na Facebooku) delili, jih bomo pet izžrebali in jih obdarili. Pripravljenih imamo pet prikupnih majic, ki jih boste brez dvoma radi oblekli.

V uredništvu smo veseli, da nas bralci spremljate v tako velikem številu, ki samo še narašča, in si prizadevamo za kakovostno in verodostojno poročanje o vsem, kar se v Zasavju dogaja. Seveda pa za vas radi poiščemo tudi zanimive ljudi in dogodke, ki jih morda še ne poznate.

Za tiste, ki morda še ne veste: Zasavc izdaja Zavod Savus, ki je tudi izdajatelj Zasavskega tednika (ZT) in organizator Jamatlona, Rudarskega maratona ter izbora Zasavc leta. S svojimi projekti si Zavod Savus prizadeva ohranjati zasavsko industrijsko in drugo dediščino, promovirati Zasavce in Zasavje doma ter seveda prek meja.

Uredništvo Zasavca