torek, 23 aprila, 2024

Iz te kategorije

Zagorje ob žlici

V soboto, 18. junija, bo v Zagorju ob Savi znova dišalo po dobrem. »Od 12. ure dalje ste vabljeni na mestno ploščad na kulinarični festival Zagorje ob žlici,« vabijo organizatorji.

Ob 12. uri bodo prireditev pričeli s tradicionalnim promenadnim koncertom Pihalnega orkestra Svea Zagorje, nato pa se bodo predstavile še plesalke Kulturnega društva Ples za stres – anti stres in Kiara Marn, hip hop plesalka. Na stojnicah boste lahko pokušali odlične jedi iz slovenske in svetovnih kuhinj.

Zmagovalce letošnjega kulinaričnega festivala bomo razglasili ob 20. uri, letos pa bodo jedi ocenjevali obiskovalci, ki se bodo pridružili na mestni ploščadi.

Po razglasitvi rezultatov bo koncertno dogajanje, med drugim bo nastopila sedemčlanska skupine Via Entropia, ki ustvarja predvsem pesmi s pridihom irske poskočnosti.

V soboto ne kuhamo doma, ampak na mestni ploščadi v Zagorju, kamor vabita Občina Zagorje ob Savi in Gastrofuzija.

Zelo pomembno: še pred prireditvijo, ob 11.40, bomo ob glavni cesti pri mestnem krožišču s Pihalnim orkestrom Svea Zagorje pozdravili kolesarje, ki se bodo skozi občino peljali v sklopu 4. etape Dirke po Sloveniji.

PR objava


 

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek

Isti avtor