ponedeljek, 27 maja, 2024

Iz te kategorije

Zagorjanke državne prvakinje

Twirling klub Rogaška Slatina in Twirling zveza Slovenije sta poskrbela, da so se palice po parketu vrtele tako v soboto, 23. aprila, kot tudi v nedeljo, ko je bila slovesna otvoritev tekmovanja. Po pozdravnih govorih, prisegah in razprtju zastave, je sledila podelitev priznanj najboljšim športnikom za leto 2015.
Priznanje za naj športnico 2015 je osvojila Sara Pristovnik iz Twirling kluba Sašo Slovenska Bistrica, priznanje za najuspešnejšo pa Ana Kašček iz Športnega twirling kluba Deskle. Za športnico leta 2015 sta bili izbrani dekleti iz domačega Twirling kluba Sava Zagorje Taja Gorenc in Nia Borštnar, ki sta osvojili vsaka po štiri zlate medalje.

V tekmovalnem delu je sodelovalo 15 slovenskih klubov, nastopajočim pa so sodili sodniki iz Hrvaške in Španije. Dekleta iz Twirling kluba Sava so tudi tokrat osvojila odlične rezultate.

Kim Oven Lekše (N1-solo-ml. mladinci), Taja Fakin & Nia Borštnar (N1-solo, pari, star. dečki in deklice) in Kim Oven Lekše (N1-freestyle-ml. mladinci) so v svojih kategorijah osvojile naslov državnih prvakinj.

Druga mesta so dosegle Brina Dora Razpotnik (N1-solo-novinci-11 let), Jona Kerin (N1-solo, star. Mladinci), Taja Gorenc (N2-solo, junior), Jona Kerin & Kim Oven Lekše (N1-solo, pari, star. Mladinci), Taja Gorenc & Tia Oven Lekše (N2-solo, pari, junior)

Tretja mesta so dosegle: Lina Zevnik (N1-solo, novinci-11 let), Lucija Kern (N1-solo, ml. dečki in deklice), Nika Ravnikar & Patricija Ravnikar (N1-solo, pari, ml. mladinci), Jona Kerin (N1-freestyle, star. Mladinci), Laura Prašnikar & Patricija Ravnikar (N1-reestyle, pari, ml. mladinci), Taja Gorenc & Tia Oven Lekše (N2-freestyle, pari, junior).

KL

Isti avtor