4SKL 18Kolo-05-03-2016
KK Jelša Šmarje : KK Zagorje 76:78

(23:19;11:17;23:21;19:21)

KK Jelša Šmarje: Urban Fajs 8, Andrej Stupica, Timotej Napast 22, Rok Gobec 23, Slavči Ljubič, Primož Polajžer 10, Simon Hrovat        6, Žan Božič 7.

KK Zagorje: Gaj Krznarič 6, Primož Perko 7, Blaž Božjak 4, Jure Jere 16, Urban Vozel 5, Jaka Mlakar 7, Martin Kosin       6, Vito Štibernik 6, Edin Jasenčič 21, Matija Kosin, Tomaž Martinčič, Martin Grešak.

Svojo prvo sezono v 4 SKL je članska ekipa KK Zagorje zaključila z zmago. Na začetku tekme je ekipa KK Zagorje povedla z manjšo razliko, ki pa so jo domači igralci kmalu ujeli in prvo četrtino zaključili v svojo korist.

Druga četrtina je pripadla Zagorjanom. Uspelo jim je zaustaviti domače igralce pri metu za tri točke in so prvi polčas končali z minimalno prednostjo dveh točk (34:36).

V drugem polčasu sta obe ekipi zaigrali zelo agresivno v obrambi in dosegli nekaj lahkih košev iz protinapadov.  V zaključku tekme pa se je odvijala prava drama, obe ekipi sta bili v bonusu. Pri izvajanju prostih metov so igralci KK Zagorje imeli mirnejšo roko in na koncu zasluženo zmagali.

Tako je ekipa KK Zagorje v svoji prvi sezoni na koncu zasedla odlično 5. mesto. V klubu so zadovoljni, pohvalili so vse igralce za prizadevnost na treningih in tekmah, gledalce za podporo s tribun in navijaško skupino Crazy Boys Zagorje za odlično vzdušje na tekmah.

Točke – Skupno število košev

PK