KK Vrani Vransko: Andrej Jezernik 8, Davorin Govedič, Bruno Černak 2, Žiga Sušin 14, Žan Ocvirk 20, Lucijan Ocvirk, Primož Bizjak 4, Luc Jan Semprimožnik, Miha Jezernik 11, Gašper Rumpf 15.
KK Zagorje: Gaj Krznarič 12, Primož Perko 5, David Bajda, Jure Jere 5, Urban Vozel    , Jaka Mlakar 11, Martin Kosin 22, Vito Štibernik 2, Edin Jasenčič 15, Blaž Božjak 6, Tomaž Martinčič, Martin Grešak.

Zmagovita serija KK Zagorje se nadaljuje. Tokrat so zmagali na gostovanju pri KK Vrani Vransko. Prva četrtina je bila izenačena, saj ni uspelo nobeni ekipi ustvariti prednosti. Obe ekipi sta se tipali in iskali svoje priložnosti. V drugi četrtini  je gostom uspelo z dobro obrambo in hitrimi protinapadi povesti za 13 točk, vendar domača ekipa ni popuščala in uspela do polčasa razliko zmanjšati na 4 točke.

V tretji četrtini je gostom uspelo obdržati prednost, ki so jo še povečali z dobro igro v obrambi in uspešnimi meti v napadu. V zadnji četrtini pa do domačini zaigrali še bolj trdo v obrambi, tako do so imeli gostje veliko problemov  z organizacijo igre.  Domačini so tri minute pred koncem celo povedli za točko. Vendar gostov to ni zmotilo in z borbenostjo in zbrano igro v napadu so uspeli izenačiti in zmagati. Spet se je pokazalo, da ekipa zna stopiti skupaj in stisne takrat, ko je potrebno.

V naslednjem, 15. krogu je KK Zagorje prost, ker je KK Koroška Prevalje izstopil iz tekmovanja. Tekma se bo registrirala z rezultatom 20:0 za KK Zagorje. V 16 kolu, 16. februarja, igra KK Zagorje v gosteh pri KK Vojnik.

PK

Prejšnji članekVigor navdušil Zasavce
Naslednji članekNajboljši na Rom pom ponu