ponedeljek, 27 maja, 2024

Iz te kategorije

Zagorjani dosegli še eno zmago

KK Zagorje : KK Ježica   69:53                       
(18:19;18:8;21:17;12:9)

KK Zagorje: Gaj Krznarič 3, Primož Perko, Matija Kosin, Jure Jere 10, Urban Vozel, Jaka Mlakar, Martin Kosin 13, Vito Štibernik 9, Edin Jasenčič 22, Blaž Božjak 12, Tomaž Martinčič, Martin Grešak.

KK Ježica: Blaž Fabjan 4, Rok Stražiščar 2, Matevž Mencin 10, Jan Trstenjak 6, Jure Janžek 2, Jan Recek 7, Matjaž Kolnik, Bruno Jurič 2, Luka Trekman, Gregor Strnad 2, Klemen Trstenjak 16, Danijel Ilič 2.

V zadnji domači tekmi rednega dela tekmovanja v 4. SKL vzhod je KK Zagorje gostil prvourščeno ekipo svoje lige. Že na začetku tekme sta obe ekipi pokazali, da si želita zmago. Tako se je v prvi četrtini rezultat večkrat gibal enkrat v korist domače ekipe, drugič v korist gostov.

V nadaljevanju tekme pa so domači igralci z borbeno in agresivno igro prisilili nasprotnika, da je naredil nekaj napak, kar so domači izkoristili in si do polčasa priigrali nekaj prednosti. V drugem polčasu se je nadaljevala borbena igra obeh ekip. Vendar je domači ekipi uspelo obdržati prednost in na koncu zmagati.

»Na koncu rednega dela tekmovanja bi se rad zahvalil še domačim navijačem, ki so nas skozi celo prvenstvo v velikem številu bodrili, podpirali in nam stali ob strani ob zmagah in porazih. Zahvala pa gre tudi navijaški skupini Crazy Boys Zagorje za korektno navijanje, s katerim so dali domačim igralcem še dodatno energijo do desete 10 zmage v tekmovanju,« je po tekmi povedal trener domače ekipe Pavel Kotar.

V 18. krogu igra KK Zagorje v soboto 5. marca še v gosteh pri KK Jelša Šmarje in s tem bodo Zagorjani zaključili redni del tekmovanja v krstni sezoni v 4. SKL.

PK

Isti avtor