Zagorje
V petek, 21. aprila, so policisti občanu zasegli neznano snov zaradi suma, da gre za drogo. Če bo sum potrjen, bodo ustrezno ukrepali.

Na trojanskem klancu se je zvečer zgodila prometna nesreča zaradi divjadi a cesti. V gostinskem lokalu pa naj bi kršili javni red in mir, o čemer policisti še zbirajo obvestila.

V soboto je zagorelo v stanovanjski hiši v Kisovcu. Po sedaj znanih podatkih naj bi oškodovanec v kuhinji menjal jeklenko plina. Ko je odprl ventil, je pričel  uhajati  plin,  ki  se je vnel. Oškodovanec je poskušal pogasiti  ogenj  sam,  vendar  mu  to  ni uspelo. Požar se je razširil po stanovanjski  hiši. Oškodovanca so zaradi vdihanega dima z reševalnim vozilom odpeljali v ZD Zagorje. Požar je povzročil za nekaj deset tisoč evrov škode. Policisti pa nadaljujejo z zbiranjem obvestil  tudi  zaradi  sumov storitve kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti.

V nedeljo so policisti Policijskih postaj Zagorje, Trbovlje in Hrastnik sodelovali pri varovanju prometa zaradi javne prireditve Rudarski maraton 2017.

Hrastnik

V petek ob 11. uri je nezavarovan pes ugriznil lastnico in njenega psa, s katerim je šla na sprehod. Zoper lastnika napadalnega bodo ustrezno ukrepali, obveščena je bila tudi Veterinarska inšpekcija.

V petek ob 16.34 uri pa je neznanec s parkirišča na hrastniški železniški postaji ukradel osebni avto, znamke Citroen C4, bele barve. Lastnika je oškodoval za 7.000 evrov.

Trbovlje

V petek so trboveljski policisti izdali obvestilo o prekršku vozniku zaradi nepravilno parkiranega vozila. Ob 19.45 pa so pridržali voznico mopeda, ker je odklonila strokovni pregled o vožnji pod vplivom mamil. Pri pregledu so ji policisti zasegli tudi psihoaktivne tablete.

V soboto so izrekli opozorilo stanovalki, ker je ob 1. uri zjutraj poslušala preglasno glasbo. Pridržali pa so občana, ki je pijan kršil javni red in mir.

Ob 18.31 se je zgodila prometna nesreča, v kateri je voznik zaradi neprilagojene hitrosti pred ovinkom izgubil oblast nad vozilom in trčil v betonski podporni zid. V nesreči se ni telesno poškodoval, izdali pa so mu plačilni nalog

Ob 22.50 uri so policisti Trboveljčanu zasegli hladno orožje »bokser« ter snov,  za katero sumijo, da je droga.

V nedeljo je neznani voznik ponoči poškodoval parkirano vozilo in s kraja odpeljal. V ponedeljek ob 3.30 uri pa so plačilni nalog izdali neznancu, ki je močno pijan obležal na cesti.

ZT

Prejšnji članekNagradni natečaj Jamatlon purfl
Naslednji članekTina Baloh slavila