ponedeljek, 20 maja, 2024

Iz te kategorije

Zagorelo v savni

PP Zagorje

Zagorska policijska patrulja je 7. decembra obravnavala prometno nesrečo, ki se je zgodila v Zagorju ob Savi.

Policisti so prejeli obvestilo obveščeni o dveh kaznivih dejanjih tatvine v trgovini.

Občanka je sporočila, da pogreša hladilnik. Na kraju so policisti ugotovili, da ne gre za kaznivo dejanje.

Patrulja je bila obveščena o kurjenju v naravnem okolju. Na kraju policisti niso zaznali elementov prekrška ali kaznivega dejanja.

Patrulja je po prijavi občana s ceste odstranila kamenje.

Občan se je 8. decembra zglasil na policijski postaji in povedal, da je v okolici občine v Zagorju ob Savi izgubil kontaktni ključ osebnega vozila.

Patrulja je prejela obvestilo o požaru v savni. Gasilci so požar pogasili, patrulja je zavarovala kraj. Policisti so izključili tujo krivdo.

Patrulja je odšla v Hrastnik, kjer naj bi bilo nepravilno parkirano vozilo. Kršitev niso zaznali.

Patrulja je obravnavala voznika osebnega vozila. Ugotovili so, da je voznik vozil vozilo pod vplivom alkohola, brez vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli.

Policisti so prejeli obvestilo, da je v nočnem klubu prišlo do pretepa.

Na policijski postaji se je 9. decembra zglasil občan, ki je prijavil kaznivo dejanje goljufije.

PP Hrastnik

7. decembra so ob 19. uri policisti prejeli obvestilo o prometni nesreči s pobegom, pri čemer je prišlo do trčenja z vzvratnimi ogledali. V nesreči je nastalo za okoli 300 evrov materialne škode.

8. decembra so ob 19.12 uri policisti prejeli obvestilo o vlomu v stanovanjsko hišo. Iz hiše je neznani storilec odnesel zlatnino in gotovino ter s tem oškodoval lastnico za 4500 evrov.

9. decembra so ob 17.40 uri policisti prejeli obvestilo o prometni nesreči s pobegom, kjer je neznani storilec zaradi vožnje po levem smernem vozišču trčil v nasproti vozeče vozilo, ter s kraja odpeljal. V nesreči je nastalo za okoli 700 evrov materialne škode.

ZT

Isti avtor