Vikend je v Zasavju minil v znamenju sporov in prometnih nezgod. Hrastniški policisti iščejo tatu motorne žage.

V petek so policisti v Zagorju dvema osebama zasegli neznano snov, za katero sumijo, da je prepovedana droga.

Zvečer so posredovali v gostinskem lokalu v Trbovljah, kjer sta se sprla občana, pri tem pa je starejši večkrat udaril mlajšega. Kršitelju so izrekli globo.

Zvečer so policiste obvestili o razbitem steklu na lokalu v Hrastniku. Neznani osumljenec je lastnika oškodoval za okoli 300 evrov.

V Hrastniku so policisti obravnavali vlom v vikend, od koder je tat odnesel motorno žago. Škoda znaša okoli 200 evrov.

V Zagorju so obravnavali kršitev javnega reda in miru. Kršitelju so izdali plačilni nalog.

Policisti so ustavili voznika osebnega vozila, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja in odklonil strokovni pregled za ugotavljanje prisotnosti drog v organizmu. Vozilo so mu zasegli, prav tako pa so mu zasegli tudi neznano tekočino, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo.

V soboto zvečer se je v Trbovljah pripetila prometna nesreča. 53-letna voznica osebnega avtomobila je zaradi nepravilnega vključevanja v krožno križišče trčila v 18-letno voznico. Pri tem je nastala le materialna škoda, povzročiteljico pa so policisti oglobili.

Ponoči so policiste obvestili o sporu v zasebnem prostoru v Zagorju ob Savi. Kršitelja so oglobili.

V nedeljo so policisti obravnavali poškodovano fasado poslovnega objekta v Trbovljah. Neznani storilec je lastnika oškodoval za okoli 300 evrov. Policisti za izsleditev neznanega storilca še zbirajo obvestila.

Obravnavali so tudi prometno nesrečo s pobegom na območju Zagorja ob Savi. V nesreči ni bil nihče poškodovan.

Dopoldan so policiste obvestili o sporu v zasebnem prostoru na območju Zagorja ob Savi. Kršitelju so izdali plačilni nalog.

Savus

Fotografija je simbolična.