Trboveljski policisti so iskali voznika, ki je s hrupno vožnjo z motornim kolesom motil občane.

Policisti preiskujejo kaznivo dejanje goljufije. Prejeli so prijavo občana, ki so ga ogoljufali pri nakupu preko spleta.

Na parkirišču v Trbovljah so policisti obravnavali prometno nesrečo s pobegom. Neznani voznik je pri nepravilnem premiku trčil v osebni avtomobil in poškodoval prednji desni blatnik in odbijač. Pri tem je nastala škoda v višini okrog 300 evrov.

Zvečer so policisti obravnavali prometno nesrečo na parkirnem prostoru v Trbovljah. Do prometne nesreče je prišlo zaradi vožnje preblizu desnega roba, nastala je materialna škoda v višini 2000 EUR. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Zvečer so policisti zaradi kršitve javnega reda in miru posredovali v gostinskem lokalu. Neznani mlajši moški je žalil in zmerjal natakarico, ob njeni odsotnosti pri točilnem pultu pa naj bi ukradel še denarnico z vsebino.

Policisti PP Trbovlje so v zadnjih dveh tednih prejeli nekaj klicev občanov, da v večernem času neznanec po Trbovljah divja z motornim kolesom. Policisti so tako zvečer ustavili 32-letnega voznika motornega kolesa. Pri kontroli se je izkazalo, da je motorno kolo neregistrirano, voznik pa za vožnjo ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja. Opravili so preizkus alkoholiziranosti in hitri test za prisotnost prepovedanih drog. Ugotovili so, da ima voznik 0.62 mg/l alkohola v izdihanem zraku, pozitiven pa je bil tudi preizkus za prisotnost drog.

Savus

Fotografija je simbolična.